Prognoza meteo Romania 2 Ianuarie 2016 #Romania #vremea

output_sW7G6U

Prognoza meteo Romania 2 Ianuarie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Ianuarie 2015

Sambata 2 Ianuarie 2016, vremea se va menține rece, local geroasã dimineața și noaptea îndeosebi în nord-est, nord și în centru. Ziua, cerul va fi mai mult noros în regiunile estice și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, unde doar izolat va fulgui, iar în restul teritoriului va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare. Începând de seara, nebulozitatea se va accentua în jumãtatea de sud-vest a țãrii, iar aria ninsorilor va fi în extindere treptatã. Vântul va sufla slab și moderat, dar se va intensificãri în a doua parte a intervalului în sud și sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 3 grade, iar cele minime între -13 și -2 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare rece. Cerul, variabil, se va înnora treptat în cursul nopții, iar spre dimineațã va ninge. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -9…-7 grade.output_sW7G6U Prognoza-meteo-Romania-2-Ianuarie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply