Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Ianuarie 2015

Vineri 8 Ianuarie 2016, valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros, însã doar izolat vor fi precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare, în regiunile nord-vestice și la munte. Noaptea, înnorãrile se vor accentua în cea mai mare parte a țãrii și pe arii restrânse, în centru vor fi precipitații mixte, iar în nord și la munte va ninge. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, unde trecãtor va spulbera zãpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade și -1 grad. În zonele joase de relief izolat se va semnala ceațã.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade. Mai ales noaptea vor fi condiții de ceațã.output_QuCx5d Prognoza-meteo-Romania-8-Ianuarie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply