Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2015

Sambata 9 Ianuarie 2016, nebulozitatea se va accentua treptat în vestul, nordul și centrul țãrii, iar aria precipitațiilor se va extinde. Vor fi mai ales ploi, iar la munte, în special la altitudini, va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat se vor semnala ploi slabe sau fulguieli. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar cele minime între -7 și 7 grade. În zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, dimineața și noaptea, local se va semnala ceațã.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu probabilitate mare ca mai ales dimineața și noaptea sã se formeze ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -3…-1 grad.output_aujy6f Prognoza-meteo-Romania-9-Ianuarie-2016-

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply