Prognoza meteo Romania 10 – 11 Ianuarie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Ianuarie 2016 #Romania #vremea.

Evolutia si prognoza vremea pentru 2 zile in Romania

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Ianuarie 2016

Duminica 10 Ianuarie 2015, vremea va fi predominant închisã, dar caldã pentru aceastã datã. În vestul, centrul și nordul țãrii și pe arii restrânse în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. În jumãtatea de nord-vest a teritoriului, cantitãțile de apã vor atinge local 10 l/mp și izolat, în special la munte, 15…20 l/mp. Cu totul izolat este posibil sã se mai semnaleze polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, dar temporar și în vest și în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade, iar minimele între -3 și 7 grade. În zonele joase de relief, cu precãdere din sud și sud-est, îndeosebi dimineața și noaptea, local se va semnala ceațã.

Luni 11 Ianuarie 2015, vremea va fi caldã pentru aceastã datã, cu valori termice maxime cuprinse, în general, între 3 și 13 grade și minime între -1 și 10 grade. Cerul va prezenta înnorãri și va ploua, în cursul zilei în regiunile nordice, iar noaptea în cele vestice și nord-vestice. În zona montanã înaltã, mai ales din nordul Carpaților Orientali se vor semnala precipitații mixte. Cantitãțile de apã vor fi mai însemnate în a doua parte a intervalului, când se pot cumula izolat peste 15 l/mp, cu precãdere în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare și numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burnițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri mai susținute seara și noaptea în vestul teritoriului și la munte.Local în Câmpia Românã și Podișul Moldovei și cu totul izolat în rest, mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceațã.

Duminica in Bucuresti, vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare ziua și mai accentuate în cursul nopții, când trecãtor este posibil sã plouã slab. Îndeosebi dimineața se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad.

Luni, vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros, dimineața și noaptea va fi ceațã sau nebulozitate joasã și trecãtor condiții de burnițã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.
output_ex1RLX Prognoza-meteo-Romania-10-Ianuarie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-10-Ianuarie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-11-Ianuarie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply