Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2016 #Romania #vremea

output_GqDYYA

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Ianuarie 2015

Vineri 15 Ianuarie 2016, nebulozitatea va fi accentuatã în toate regiunile și temporar vor cãdea precipitații, mai ales în cursul zilei. Dimineața, acestea vor fi prezente în regiunile din jumãtatea de vest a țãrii și vor fi mai ales sub formã de ploaie, iar în zona de montanã va ninge. Treptat, odatã cu extinderea ariei precipitațiilor și deplasarea acestora cãtre partea de est a teritoriului, în nord-vest vor predomina ninsorile, în zonele submontane și în centru se vor semnala precipitații mixte, în timp ce în rest vor fi în special ploi. În cursul nopții, local va ploua în jumãtatea de sud-est, posibil moderat cantitativ, iar la munte și în extremitatea de nord, pe arii restrânse va mai ninge slab. Vor fi condiți de polei. Cantitãțile de apã vor totaliza izolat 15…20 l/mp, cu precãdere la munte, unde se va depune strat nou de zãpadã, local mai consistent. Vântul va avea intensificãri temporare, îndeosebi în regiunile extracarpatice și pe crestele montane, unde va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade.

In Bucuresti, nebulozitatea va fi accentuatã, iar seara și noaptea, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad.output_GqDYYA Prognoza-meteo-Romania-15-Ianuarie-2016

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply