Prognoza meteo Romania 9 Martie 2016 #Romania #vremea

output_4bnpUN

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2016

Miercuri 9 Martie 2016, cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul și nord-vestul țãrii, unde va fi variabil. Va ploua, pe arii extinse, în prima parte a intervalului, îndeosebi în jumãtatea de sud-est, iar noaptea, mai ales în cea de nord-vest. Cantitãțile de apã vor fi însemnate în Oltenia, Munții Banatului și sud-vestul Transilvaniei; moderate în Muntenia, Carpații Meridionali și nordul Moldovei și în general slabe, în celelalte regiuni. Pe crestele montane, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul, sud-estul țãrii și zonele înalte de munte. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldã. Temperaturile maxime, mai scãzute decât cele din ziua precedentã, în regiunile sudice și de rãsãrit, dar și mai ridicate, decât acestea, în interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros și va ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va fi moderat, cu unele intensificãri. Regimul termic, mai scãzut decât cel din ziua precedentã, se va menține peste cel ce ar fi normal în aceastã perioadã din an. Astfel, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade.
output_4bnpUN

Prognoza-meteo-Romania-9-Martie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply