Prognoza meteo Romania 10 Martie 2016 #Romania #vremea

output_Z7HJp3

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2016

Joi 10 Martie 2016, vremea va fi în general închisã. Va ploua pe arii extinse în Banat, Oltenia și vestul Munteniei, unde se vor cumula peste 15…20 l/mp, iar în celelalte regiuni vor fi ploi locale, în general slabe. La munte, în special în zona înaltã a Carpaților Meridionali, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, temporare, îndeosebi în regiunile sud-estice și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi în scãdere în sudul teritoriului, unde vor deveni apropiate de mediile climatologice și se vor menține peste cele normale în rest, astfel încât, la nivelul țãrii, se vor situa între 9 și 15 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade. Izolat se va semnala ceațã.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va fi moderat cu intensificãri, în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã de 5…6 grade.

output_Z7HJp3 Prognoza-meteo-Romania-10-Martie-2016

 

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply