Prognoza meteo Romania 12 -13 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Romania-12-Martie-2016-ziua

Prognoza meteo Romania 12 -13 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va fi în general închisã, local va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Duminică
În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar noaptea, în Moldova, trecãtor vor fi și precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. În Oltenia și în Muntenia, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și pe arii restrânse vor cãdea ploi, iar în estul Transilvaniei, spre dimineațã, și lapovițã. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, în sud și în sud-est, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 12 -13 Martie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-12-13-Martie-2016

Sâmbătă
Vremea va fi în general închisã și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Duminică
Cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificãri mai ales dupã-amiaza și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-12-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-10
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-12-Martie-2016-noaptea Temperaturi-maxime-luni

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-13-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-duminica

Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-13-Martie-2016-noaptea

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-10
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-10

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-1

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply