Prognoza meteo Romania 13-14 Martie 2016 #Romania #vremea

output_StqssO

Prognoza meteo Romania 13-14 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13-14 Martie 2016

Duminica 13 Martie 2016, in regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar noaptea, în Moldova, trecãtor vor fi și precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. În Oltenia și în Muntenia, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și pe arii restrânse vor cãdea ploi, iar în estul Transilvaniei, spre dimineațã, și lapovițã. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, în sud și în sud-est, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade.

In Bucuresti, cerul va fi noros și temporar va ploua. Vântul va avea intensificãri mai ales dupã-amiaza și noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

Luni 14 Martie 2016, valorile termice vor marca o scãdere, în toatã țara, mai accentuatã în cursul nopții, când vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sudice și de rãsãrit, unde doar izolat vor cãdea precipitații slabe, mixte. La munte, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar în cursul zilei și în sud-est, în timp ce, în celelalte zone va fi slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade. În interiorul arcului carpatic vor fi condiții de brumã.

In Bucuresti, valorile termice vor marca o scãdere fațã de cele din intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul moderat cu intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa între -2 și 0 grade.

output_StqssO Prognoza-meteo-Romania-13-Martie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-13-Martie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-14-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply