Prognoza meteo Romania 14 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Romania-14-Martie-2016-ziua

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Valorile termice vor marca o scãdere, mai ales în nordul, centrul și estul țãrii. Cerul va fi variabil în regiunile intracarpatice, dar va avea înnorãri în restul teritoriului. Vor fi precipitații slabe, mixte pe arii restrânse în Moldova și, cu totul izolat, ploi în sud. La munte, iar la sfârșitul intervalului și în nordul extrem, izolat va ninge. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în est și sud-est, îndeosebi în prima parte a zilei, când rafalele vor depãși 55…65 km/h local în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, dar și la munte, mai ales în Carpații de Curburã. Temperaturile maxime se vor încadra între 3…4 grade în Moldova și Transilvania și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 2 grade. Noaptea vor fi condiții de brumã.

Prognoza meteo Bucuresti 14 Martie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-14-Martie-2016

 

Luni
Valorile termice, atât diurne, cât și nocturne, vor fi normale pentru aceastã datã. Cerul, variabil ziua, va avea înnorãri mai accentuate noaptea, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va avea intensificãri în cursul zilei, când la rafalã se vor depãși 55 km/h. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-14-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-11
La NoapteTemperaturi-minime-la-noapte-9
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-11
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-11
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply