Prognoza meteo Romania 15 Martie 2016 #Romania #vremea

output_A0WL6c

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2016

Marti 15 Martie 2016, vremea va fi predominant închisã și ușor mai rece decât în mod obișnuit la mijlocul lunii martie. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în vestul, centrul și nordul țãrii, în zona de munte și pe arii restrânse în rest. În Maramureș, nordul Moldovei și al Crișanei și local în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapovițã, în zonele deluroase vor fi precipitații mixte, iar în rest vor predomina ploile. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri spre sfârșitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2…3 grade în regiunile intracarpatice și 10 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -5 și 3 grade.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și, trecãtor, vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad.

output_A0WL6c Prognoza-meteo-Romania-15-Martie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply