Prognoza meteo Romania 17 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Romania-17-Martie-2016-ziua

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice, în creștere fațã de cele din ziua precedentã în sudul și în estul țãrii, vor deveni apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã, în cea mai mare parte a teritoriului. Totuși, pe fondul minimelor negative, se va mai semnala brumã, dimineața și noaptea, pe arii extinse în centru și local în rest. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țãrii și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în partea de rãsãrit a teritoriului, dar și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -7 grade în estul Transilvaniei, pânã la 4 grade în Delta Dunãrii. Izolat va fi ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 17 Martie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-17-Martie-2016

 

Joi
Vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã de -1…2 grade. Va fi brumã dimineața, dar posibil și noaptea, mai ales în zona preorãșeneascã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-17-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-14
La NoapteTemperaturi-minime-la-noapte-12
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-14
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-14
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply