Prognoza meteo Romania 18 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Martie 2016

Vineri 18 Martie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã, astfel cã valorile termice vor depãși mediile climatologice specifice perioadei în regiunile extracarpatice, dar se vor menține apropiate de acestea, în restul teritoriului. Pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasã, cu cer variabil și vânt care va prezenta intensificãri la munte, unde pe creste va fi tare, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. Noaptea înnorãrile se vor accentua treptat în jumãtatea de nord a țãrii și trecãtor vor cãdea precipitații slabe, local, mai ales sub formã de ninsoare la munte și mixte în Moldova și în estul Transilvaniei și cu totul izolat predominant sub formã de ploaie în rest. Vântul va continua sã fie intens la munte, mai ales la altitudini mari, în timp ce în zonele joase, intensificãrile vor fi izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Pe spații restrânse, mai ales dimineața, vor mai fi condiții de brumã.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasã și ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slãbi treptat în intensitate. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

output_c8QzF3 Prognoza-meteo-Romania-18-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply