Prognoza meteo Romania 18 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Vremea va continua sã se încãlzeascã, astfel cã valorile termice vor depãși mediile climatologice specifice perioadei în mare parte din țarã. Pe parcursul zilei va predomina un aspect frumos, cu cer variabil la senin. Noaptea înnorãrile vor cuprinde nordul, centrul și estul teritoriului; se vor semnala precipitații slabe, sub formã de ninsoare local în zona montanã și ploi sau lapovițã pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, mai ales pe creste, trecãtor în regiunile sudice, iar în a doua parte a nopții în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Pe suprafețe mici, mai ales în orele dimineții, vor mai fi condiții de brumã.

Prognoza meteo Bucuresti 18 Martie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-18-Martie-2016

 

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã și ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slãbi treptat în intensitate. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-18-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi
La NoapteTemperaturi-minime-la-noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-maine-15
Precipitatii mainePrecipitatii-astazi-15
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply