Prognoza meteo Romania 19 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Martie 2016

Sambata 19 Martie 2016, vremea se va rãci fațã de intervalul precedent, îndeosebi în nordul, centrul și estul țãrii, unde valorile termice vor coborî sub cele normale ale datei. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații slabe, sub formã de ninsoare local în zonele montane și submontane și sub formã de ploaie și lapovițã, iar seara și noaptea trecãtor și fulguieli pe arii restrânse în Muntenia și estul Olteniei. În restul teritoriului precipitații neînsemnate cantitativ vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, temporare, cu viteze mai mari la munte și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei și 14…15 grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai scãzute în depresiuni. Noaptea cerul va fi degajat în vest, în nord și în centru unde se va produce brumã.

In Bucuresti, vremea se va rãci ușor. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a intervalului. Dupã-amiaza va ploua slab, iar seara și la începutul nopții va fi lapovițã. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -1…1 grad.

output_Yw6Mqe Prognoza-meteo-Romania-19-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply