Prognoza meteo Romania 19 -20 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Romania-19-Martie-2016-ziua

Prognoza meteo Romania 19 -20 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata 

Vremea se va rãci fațã de intervalul precedent în majoritatea zonelor, dar în special în jumãtatea de nord-est a țãrii, unde valorile termice se vor situa sub cele normale ale datei. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala precipitații în general slabe, sub formã de ninsoare în zona montanã și mixte, local în nord, est și centru, iar seara și noaptea, izolat în partea de sud-est a teritoriului. În rest vor fi posibile doar cu totul izolat precipitații neînsemnate cantitativ. Vântul va avea intensificãri la munte, dar temporar și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în Moldova, Dobrogea, Muntenia și vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei și 14…15 grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -7 și 2 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Noaptea, se va produce brumã pe suprafețe extinse.
Duminica
Vremea va fi apropiatã de regimul termic normal pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, cu valori maxime de temperaturã cuprinse între 5 și 14 grade și minime de la -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali pânã la 5 grade în Dealurile de Vest. În cursul zilei vor fi înnorãri temporare, dar numai izolat vor cãdea precipitații slabe, fulguieli la munte și predominant ploi, cu totul izolat în restul teritoriului. Noaptea, cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în vestul și nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, iar în nordul Carpaților Orientali se va semnala și lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, iar ziua, la cote mai reduse, și în celelalte regiuni. La sfârșitul intervalului pe spații mici în centru, sud și est se va produce brumã.

Prognoza meteo Bucuresti 19 -20 Martie 2016Prognoza-meteo-Romania-19-20-Martie-2016

 

Sambata
Vremea se va rãci ușor, iar cerul va fi temporar noros. Dupã-amiaza va ploua slab, iar seara și la începutul nopții, trecãtor va fi lapovițã. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -1…1 grad. Vor fi condiții de brumã.

Duminica 
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros, ziua și mai mult senin pe timpul nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre -2 grade. Vor fi condiții de brumã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-19-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-astazi-1
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-19-Martie-2016-noaptea Temperaturi-minime-la-noapte-1

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-20-Martie-2016-ziua Temperaturi-maxime-maine-1

Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-20-Martie-2016-noaptea Temperaturi-minime-maine-noapte

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

snow
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-16
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-16

Precipitatii LuniPrecipitatii-luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply