Prognoza meteo Romania 22 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Martie 2016

Marti 22 Martie 2016, valorile termice diurne vor marca o scãdere în regiunile vestice, sudice și sud-estice, iar în nord și nord-est vor crește ușor. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade. Înnorãrile se vor accentua treptat, începând din sud-vestul țãrii și va ploua, ziua, în vest, sud, centru și doar pe arii restrânse în restul teritoriului, iar seara și noaptea în majoritatea regiunilor. La munte precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. În Banat și în vestul și nordul Olteniei, cantitãțile de apã pot depãși izolat 20…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate, mai ales la munte. Temperaturile minime se vor situa între -4…-3 grade în depresiuni și 6…7 grade pe litoral.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

output_o9e1Sj Prognoza-meteo-Romania-22-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply