Prognoza meteo Romania 24 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Martie 2016

Joi 24 Martie 2016, pe parcursul zilei, vremea va fi predominat închisã și rece pentru aceastã perioadã, în timp ce noaptea, pe fondul cerului acoperit de nori în majoritatea regiunilor, se vor înregistra valori termice apropiate de mediile multianuale specifice acestei date. Temporar se vor semnala precipitații pe arii extinse în vest și sud-vest, în prima parte a zilei și în nord și nord-est, local în centru și pe spații mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formã de ploaie, mixte în zona subcarpaticã și în jumãtatea de nord a Moldovei, precum și în estul Transilvaniei, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, în Banat și Oltenia, cu precãdere în zona montanã și submontanã aferentã, vor mai fi cantitãți de apã de peste 20 l/mp. Vântul va avea intensificãri temporare în partea de est și sud-est a țãrii și trecãtor în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. În timpul nopții vor fi condiții de brumã în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea se va menține închisã și rece pentru acestã datã, din perspectiva valorilor termice diurne. Astfel, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade. Trecãtor va mai ploua, dar slab cantitativ, iar vântul va sufla slab și moderat

output_yGHKSi Prognoza-meteo-Romania-24-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply