Prognoza meteo Romania 25 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Martie 2016

Vineri 25 Martie 2016, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros în sud-vestul teritoriului, unde va mai ploua, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul țãrii cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, dar numai cu totul izolat vor mai fi posibile precipitații slabe. Vântul va avea intensificãri, ziua, în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Se va produce brumã în majoritatea regiunilor.

In Bucuresti, vremea se va menține rece pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade. Noaptea este posibil sã se producã brumã.

output_TKfujZ Prognoza-meteo-Romania-25-Martie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply