Prognoza meteo Romania 26 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Martie 2016

Sambata 26 Martie 2016, valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în regiunile sudice și nord-vestice, iar spre searã și noaptea în cele nordice. Izolat se vor semnala ploi slabe, iar în zonele de munte și noaptea și în nordul extrem al țãrii, vor cãdea precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în estul Transilvaniei și 13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 3 grade. Se va produce brumã în nord, centru și nord-est, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului și numai pe arii restrânse în rest.

In Bucuresti, vremea se va menține rece pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Noaptea se va produce brumã.

output_oWP0Lw Prognoza-meteo-Romania-26-Martie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply