Prognoza meteo Romania 26 – 27 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 26 – 27 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru aceastã datã din an. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale, local vor fi precipitații predominant sub formã de ploaie. În zona montanã se va semnala lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 3 grade. Pe arii restrânse se va produce brumã.

Duminică
Vremea se va menține ușor mai rece decât normalul termic al acestei date calendaristice. Astfel, temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 4 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ. Local în jumãtatea de vest și izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar în zonele montane și submontane vor fi ninsori sau lapovițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și în sudul Banatului. Se va produce brumã în regiunile nordice și centrale și pe arii mai restrânse în rest.

Prognoza meteo Bucuresti 26 – 27 Martie 2016

Prognoza-meteo-Romania-26-27-Martie-2016

Sâmbătă
Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad. Noaptea este posibil sã se producã brumã.

Duminică
Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 11 grade, iar cea minimã de 0…2 grade. Vor fi condiții de brumã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-26-Martie-2016-ziua Temperatturi-astazi
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-26-Martie-2016-noaptea Temperaturi-la-noapte-2

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-27-Martie-2016-ziua Temperaturi-maine-2

Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-27-Martie-2016-noaptea Temperaturi-maine-noapte

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-22
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-22

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-2

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply