Prognoza meteo Romania 27 – 28 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 – 28 Martie 2016

Duminica 27 Martie 2016, vremea se va menține ușor mai rece decât normalul termic al acestei date calendaristice. Astfel, temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 4 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ. Local în jumãtatea de vest și izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar în zonele montane și submontane vor fi ninsori sau lapovițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și în sudul Banatului. Se va produce brumã în regiunile nordice și centrale și pe arii mai restrânse în rest.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros și, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 11 grade, iar cea minimã de 0…2 grade. Vor fi condiții de brumã.

Luni 28 Martie 2016, valorile de temperaturã atât cele diurne, dar mai ales cele nocturne vor marca o creștere fațã de ziua anterioarã, caracterizând un regim termic normal pentru aceastã datã din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în sudul Banatului și vestul Olteniei. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate seara și în cursul nopții îndeosebi în regiunile sudice, vestice și parțial în cele centrale, unde însã doar pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte, mai ales pe crestele înalte ale Carpaților Meridionali trecãtor vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona litoralului.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi fațã de ziua anterioarã, urmând astfel a se înregistra valori de temperaturã normale pentru aceastã datã calendaristicã. Cerul va avea înnorãri, mai ales în prima parte a zilei și din nou în cursul nopții, însã probabilitatea de apariție a ploilor slabe cantitativ va fi redusã.Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 4…5 grade.

 

output_EYjRk8 Prognoza-meteo-Romania-27-Martie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-27-Martie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-28-Martie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply