Prognoza meteo Romania 28 Martie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

 Luni
Valorile termice vor marca o creștere, fațã de cele din intervalul precedent, devenind apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, ușor mai mici în depresiunile Carpaților Orientali. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorãri temporare în nord-vest, centru și sud-est, unde, pe arii restrânse va ploua slab, iar pe crestele montane, precipitațiile vor fi mixte. Începând de seara, înnorãrile se vor accentua și va ploua în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineții vor fi condiții de ceațã, iar noaptea se va mai produce brumã în zonele depresionare din centru și nord-est.

Prognoza meteo Bucuresti 28 Martie 2016

Prognoza-meteo-Romania-28-Martie-2016

Luni
În cursul zilei, când vor fi înnorãri temporare, dar condițiile de ploaie, destul de reduse, vremea se va încãlzi, așa încât temperatura maximã va ajunge la o valoare normalã pentru aceastã datã, în jurul a 15 grade. Noaptea, cerul va deveni variabil, iar temperatura minimã va fi de 2…3 grade. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-28-Martie-2016-ziua Temperaturi-astazi-1
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-28-Martie-2016-noaptea Temperaturi-la-noapte-3
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-23
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-23
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply