Prognoza meteo Romania 30 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2016

Miercuri 30 Martie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã ușor. Cu precãdere, în cursul zilei, în jumãtatea de vest a țãrii, înnorãrile vor fi mai accentuate și va ploua, în general slab. În rest, înnorãrile vor fi temporare și ploile, pe arii restrânse, seara și în prima parte a nopții. Pe crestele montane, precipitațiile vor mai fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime între -1 și 8 grade. Pe spații mici, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, când trecãtor este posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.
output_sBTK2J Prognoza-meteo-Romania-30-Martie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply