Prognoza meteo Romania 31 Martie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Martie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Martie 2016

Joi 31 Martie 2016, vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei. Temperaturile minime se vor situa, în general între 2 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, averse slabe și posibil descãrcãri electrice în Maramureș și doar pe arii restrânse în Crișana, Transilvania și Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, precum și în regiunile vestice, nord-vestice și izolat în centru. Dimineața și noaptea, pe spații restrânse, se va semnala ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

output_M0KliQ Prognoza-meteo-Romania-31-Martie-2016-maine

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply