Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Aprilie 2016

Vineri 1 Aprilie 2016, luna aprilie va debuta cu o zi deosebit de caldã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 27 de grade. Va predomina un aspect frumos al vremii, cu cer variabil în regiunile nordice și senin în restul țãrii și vânt slab și moderat. Seara și noaptea cerul se va înnora temporar în nord, în centru și în nord-est și va ploua local, în special în zona Carpaților Orientali, unde pe crestele cele mai înalte pot apãrea și precipitații mixte; vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țãrii, cu viteze mai mari la munte în Moldova, Bãrãgan și Dobrogea. Se vor înregistra temperaturi mai scãzute decât în nopțile precedente în regiunile nordice, unde se vor apropia de mediile perioadei, iar în restul teritoriului va fi o noapte mult mai caldã decât ar fi normal la început de aprilie, astfel cã minimele vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 3 și 13 grade.

In Bucuresti, luna aprilie va debuta cu o zi însoritã și deosebit de caldã, cu o maximã a temperaturii aerului de 26…27 de grade. Noaptea cerul va fi variabil, vântul va deveni moderat, iar minima termicã va fi de 10…12 grade.

output_bjU2WH Prognoza-meteo-Romania-1-Aprilie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply