Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depãși frecvent 25 de grade în zonele de câmpie și podiș, iar la scara întregii țãri se vor situa între 18…20 de grade pe litoral și 29 de grade în Lunca Dunãrii. Temperaturile minime se vor situa între 4 grade în estul Transilvaniei și 17 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, dar dupã-amiaza și la începutul nopții vor fi înnorãri, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, local în vest, în nord și la munte și izolat în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindinã. Spre dimineațã cerul se va înnora în jumãtatea de sud-vest a țãrii, dar numai izolat va ploua. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului în sudul Banatului și la munte.

Prognoza meteo Bucuresti 7 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-7-Aprilie-2016-

Joi
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii aprilie. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele înnorãri în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-7-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-3
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-7-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-2
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-5
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-5
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply