Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2016

Vineri 8 Aprilie 2016, deși valorile termice diurne vor scãdea fațã de ziua precedentã, mai ales în sud-vestul, sudul și centrul țãrii, acestea vor rãmâne totuși mai ridicate decât normele climatologice specifice acestei perioade. Vor fi înnorãri accentuate în jumãtatea de vest a țãrii, unde pe arii extinse vor fi averse și descãrcãri electrice, iar în sud-vest, mai ales în zona Munților Banatului, și în vestul Carpaților Meridionali, cantitãțile de apã pot depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, iar ploile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, îndeosebi în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, mai scãzute pe litoral, spre 12…13 grade. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 13 grade.

In Bucuresti, deși temperatura aerului va scãdea fațã de ziua precedentã, vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va avea unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

output_jLj6VM Prognoza-meteo-Romania-8-Aprilie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply