Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, deși valorile termice diurne vor fi în general în scãdere fațã de ziua precedentã. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, mai scãzute pe litoral, spre 13…14 grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade. Înnorãrile se vor accentua treptat în jumãtatea de vest a țãrii, unde, cu precãdere seara și în cursul nopții, vor fi pe arii extinse averse și descãrcãri electrice, iar local, mai ales în zona Munților Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. În estul teritoriului vor fi unele înnorãri, dar ploile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte.

Prognoza meteo Bucuresti 8 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-8-Aprilie-2016

Vineri
Deși temperatura aerului va scãdea fațã de ziua precedentã, vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã va fi în jur de 23 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va fi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-8-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-4
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-8-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-3
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-6
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-6
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply