Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2016 #Romania #vremea

output_nr07Pu

Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Aprilie 2016

Sambata 9 Aprilie 2016, vremea va deveni în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice, în cursul zilei pe arii relativ extinse în jumãtatea de vest a țãrii și local în rest, iar noaptea mai ales în sud-vest, sud și centru. Izolat, îndeosebi la munte, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în est și sud-est. Temperaturile maxime vor fi în scãdere fațã de ziua precedentã, dar se vor menține mai ridicate decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã în regiunile extracarpatice, astfel încât vor fi cuprinse între 13…14 grade pe litoral și 24 de grade în sudul Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 12 grade.

In Bucuresti, vremea va deveni instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, se vor semnala averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã în jur de 11 grade.

output_nr07Pu Prognoza-meteo-Romania-9-Aprilie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply