Prognoza meteo Romania 10 – 11 Aprilie 2016 #Romania #vremea

output_tR8LZ3

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Aprilie 2016

Duminica 10 Aprilie 2016, vremea va fi în general instabilã cu ploi, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în toate regiunile, dar pe arii mai extinse în centru, în sud și în est. Local, cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și izolat 40 l/mp, îndeosebi, la deal și la munte, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali. Vor mai fi caderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi instabilã cu ploi și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri de scurtã duratã. Temperatura maximã, mai scãzutã decât cea din ziua anterioarã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade

Luni 11 Aprilie 2016, in jumãtatea esticã a țãrii, cerul va fi mai mult noros și, mai ales în cursul zilei, va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales sub formã de aversã, vor fi însoțite izolat de descãrcãri electrice, iar local cantitãțile de apã vor fi însemnate. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse și vor fi, în general, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, îndeosebi în cursul zilei, în regiunile sud-vestice și de rãsãrit și la munte. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperaturã normale pentru aceastã datã din an, urmând a se înregistra maxime cuprinse între 12 și 20 de grade și minime între 6 și 11 grade.

In Bucuresti, vremea va fi normalã din punct de vedere termic pentru începutul celei de-a doua decade a lunii aprilie. Cerul va prezenta înnorãri și, mai ales în cursul zilei, temporar va mai ploua, și sub formã de aversã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

 

output_tR8LZ3 Prognoza-meteo-Romania-10-Aprilie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-10-Aprilie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-11-Aprilie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply