Prognoza meteo Romania 9 – 10 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Temperaturi-astazi-5

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va deveni în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri, temporar accentuate, ploi cu caracter de aversã și descãrcãri electrice. Astfel de fenomene vor fi prezente, în interiorul arcului carpatic, la deal și la munte, cu precãdere în cursul zilei, iar în restul teritoriului, pe arii restrânse, spre searã și noaptea. Local în vest, în nord, în centru și zona montanã și izolat în celelalte regiuni, cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în est și sud-est, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, mai scãzute decât cele din ziua precedentã, dar încã peste cele normale specifice perioadei, în mare parte din țarã, vor avea valori de la 13…14 grade pe litoral și în deltã, pânã în jurul a 24 de grade, izolat în Muntenia și în Moldova. Temperaturile minime se vor încadra între 5 și 12 grade.

Duminică
Vremea va fi în general instabilã cu ploi, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în toate regiunile, dar pe arii mai extinse în centru, în sud și în est. Local, cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și izolat 40 l/mp, îndeosebi, la deal și la munte, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali. Vor mai fi caderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade.

 

Prognoza meteo Bucuresti 9 – 10 Aprilie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-9-10-Aprilie-2016-

Sâmbătă
Cerul va fi variabil cu înnorãri spre searã și noaptea, când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade.

Duminică
Vremea va fi instabilã cu ploi și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri de scurtã duratã. Temperatura maximã, mai scãzutã decât cea din ziua anterioarã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-9-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-5
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-9-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-Luni-Dimineata

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-10-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-maine-5

Noaptea DuminicaTemperaturi-maine-dimineata-4

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-7
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-7

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-1

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply