Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Temperaturi-astazi-8

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Regimul termic va continua sã creascã, așa încât, vremea va deveni mai caldã decât în mod obișnuit în aceastã perioadã. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, dar numai izolat vor fi ploi slabe de scurtã duratã, dupã amiazã în regiunile nord-estice, iar spre searã în cele vestice și de nord-vest. Noaptea, înnorãrile se vor accentua și va ploua în interiorul arcului carpatic și la munte, unde aversele vor fi însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri îndeosebi la munte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15…16 grade în deltã pânã la 27 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în sudul Banatului. În zonele joase de relief, cu precãdere din sud-estul teritoriului, vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 13 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-13-Aprilie-2016-2

Miercuri
Vremea va fi în general frumoasã și mai caldã decât în mod normal, în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în creștere fațã de intervalul precedent, va avea o valoare maximã în jurul a 25 de grade și minima de 10…12 grade, posibil ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-13-Aprilie-2016-maine Temperaturi-astazi-8
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-13-Aprilie-2016-la-noapte Temperaturi-maine-dimineata-7
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-10
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-10
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply