Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
În cea mai mare parte a țãrii vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã. Vor fi înnorãri, averse și descãrcãri electrice, în vestul, nordul și centrul țãrii, iar în celelalte regiuni, mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții. La munte, noaptea, trecãtor vor fi precipitații mixte. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales în zonele montane și deluroase, 40…50 l/mp. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare în regiunile vestice, sud-vestice, la munte, local în centru și sud, izolat în est, iar pe creste, noaptea, va sufla tare. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de cele din ziua precedentã, în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 14 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-14-Aprilie-2016-

Joi
Vremea va fi caldã, dar va deveni treptat instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice, iar vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-14-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-9
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-14-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-10
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-11
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-11
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply