Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Vremea va continua sã se rãceascã în cea mai mare parte a țãrii, dar îndeosebi în regiunile estice. În nord, centru și est precum și la munte, cerul va fi temporar noros, mai ales ziua local va ploua, iar izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp. Ploile vor fi și sub formã de aversã și mai pot fi descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie reduse. În zona montanã înaltã, trecãtor, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificãri îndeosebi în regiunile centrale, sudice și estice, unde se vor depãși, local, viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane vor fi rafale de peste 90 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo Bucuresti 15 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Romania-15-Aprilie-2016-3

Vineri
Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Astfel, temperatura maximã va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, când și vântul va avea intensificãri, cu viteze de peste 50…60 km/h. Condițiile de ploaie vor fi reduse.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-15-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-10
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-15-Aprilie-2016-la-noapte Temperaturi-maine-dimineata-8
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-12
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-12
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply