Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Aprilie 2016

Sambata 16 Aprilie 2016, vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în extremitatea nordicã a țãrii, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, în zona montanã înaltã, precum și în regiunile nordice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în Delta Dunãrii și 26 de grade în sudul Banatului, al Olteniei și al Munteniei, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 2 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

output_PAldbM Prognoza-meteo-Romania-16-Aprilie-2016

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply