Prognoza meteo Romania 17 – 18 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Aprilie 2016

Duminica 17 Aprilie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea, în regiunile vestice, nordice și centrale și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 6 și 15 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Luni 18 Aprilie 2016, vremea se va menține deosebit de caldã, pentru aceastã datã, în sudul și sud-estul țãrii, iar în restul teritoriului, regimul termic va marca o scãdere. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15…17 grade în nordul Moldovei, pânã în jurul a 30 de grade în sudul Bãrãganului și partea continentalã a Dobrogei. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare la munte, în regiunile nordice, centrale și de rãsãrit, unde mai ales spre searã și în prima parte a nopții, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vor fi condiții de cãderi de grindinã. Cantitãțile de apã pot fi mai însemnate, în zona Carpaților de Curburã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și în zonele centrale și estice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…29 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

output_CMjnzw Prognoza-meteo-Romania-17-Aprilie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-17-Aprilie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-18-Aprilie-2016

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply