Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni 
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 33 de grade, cele mai ridicate valori fiind în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral. În vestul, centrul și nordul țãrii, instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales în timpul nopții, prin înnorãri accentuate și pe arii relativ extinse, averse însoțite de descãrcãri electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat va cãdea grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi în zonele de munte, dar de scurtã duratã și în timpul averselor, când trecãtor va lua aspect de vijelie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene își vor face apariția pe arii restrânse, îndeosebi spre sfârșitul intervalului.

Prognoza meteo Bucuresti 18 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-18-Aprilie-2016

 Luni 
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-18-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-12
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-18-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-11
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-14
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-14
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply