Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2016

Marti 19 Aprilie 2016, vremea se va rãci în toatã țara, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de mediile multianuale ale acestei date. Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade. Vor fi înnorãri temporar accentuate și pe arii extinse va ploua mai ales sub formã de aversã și se vor semnala descãrcãri electrice, la început în Banat, Transilvania și Moldova, apoi îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice. Izolat vor fi condiții de grindinã, iar mai ales în zonele de deal și de munte cantitãțile de apã pot fi însemnate. Seara și noaptea, cerul va deveni variabil în vestul și nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar și în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

In Bucuresti, vremea se va rãci accentuat, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de cele climatologic normale pentru aceastã datã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și pe parcursul nopții, când se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã în jur de 11 grade.

output_fTJUin Prognoza-meteo-Romania-19-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply