Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Vremea va deveni instabilã și se va rãci în toatã țara, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de mediile multianuale ale acestei date. Temperaturile maxime se vor situa între 13…14 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 24…25 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade. Vor fi înnorãri temporar accentuate și ploi pe arii extinse, mai ales averse, însoțite de descãrcãri electrice, la început în Banat, Oltenia, Transilvania și Moldova, apoi îndeosebi în jumãtatea de sud-est a țãrii. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat, mai ales în sud, sud-est și zona de munte, 30…40 l/mp. Vor fi condiții de grindinã. Spre sfârșitul intervalului, în zona înaltã de munte, vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificãri la munte, iar temporar și în restul teritoriului.

Prognoza meteo Bucuresti 19 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-19-Aprilie-2016

Marți
Vremea se va rãci accentuat fațã de ziua precedentã și va deveni instabilã. Cerul va prezenta înnorãri, mai accentuate dupã-amiaza și noaptea, când se vor semnala averse, moderate cantitativ, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-19-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-13
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-19-Aprilie-2016-maine Temperaturi-maine-dimineata-12
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi Precipitatii-astazi-15
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-15
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply