Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2016

Miercuri 20 Aprilie 2016, vremea va continua sã se rãceascã în regiunile vestice, sudice și centrale, unde va deveni rãcoroasã pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiuni, unde se va produce brumã și 10 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în jumãtatea de est a țãrii și în zona montanã, unde, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, local va ploua, iar izolat, în Muntenia, cantitãțile de apã vor mai depãși 15 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului ploile, slabe cantitativ, se vor semnala doar izolat. Pe parcursul zilei vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, iar pe creste va sufla tare, apoi va slãbi în intensitate.

In Bucuresti, vremea va continua sã se rãceascã fațã de intervalul anterior, devenind rãcoroasã pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade. Cerul va avea înnorãri și, mai ales în cursul zilei și în prima parte a nopții, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.

output_UkX9uM Prognoza-meteo-Romania-20-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply