Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea va continua sã se rãceascã, mai accentuat în jumãtatea de sud-est a teritoriului, unde va deveni rãcoroasã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã în jurul valorii de -3 grade. În cursul zilei, vor fi înnorãri temporar accentuate și va ploua în Muntenia unde cantitãțile de apã vor depãși, pe arii restrânse, 25…30 l/mp, dar moderat cantitativ (cantitãți în jur de 15 l/mp) și în estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, sudul Moldovei și în Dobrogea, iar în restul regiunilor, doar pe arii restrânse. Ploile vor fi și sub formã de aversã și trecãtor se vor semnala descãrcãri electrice. La munte vor fi precipitații mixte. Seara și noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a țãrii, iar ploile se vor restrânge și treptat vor înceta, însã spre dimineațã, local în depresiunile intramontane, în Subcarpații Getici și izolat în rest, se va produce brumã. Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în prima parte a intervalului, când îndeosebi în sud-vestul țãrii va depãși la rafalã 60…65 km/h, iar pe creste va sufla tare cu peste 80 km/h.

Prognoza meteo Bucuresti 20 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Romania-20-Aprilie-2016-

Miercuri
Vremea va continua sã se rãceascã fațã de intervalul anterior, devenind rãcoroasã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade. Mai ales în cursul zilei și în primele ore ale nopții, vor fi înnorãri, temporar va ploua, iar cantitãțile de apã pot depãși 15 l/mp, apoi cerul va deveni treptat variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-20-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-14
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-20-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-13
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-16
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-16
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply