Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2016 #Romania #vremea

output_Ovq7D4

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2016

Joi 21 Aprilie 2016, vremea va deveni în general frumoasã, dar se va menține rãcoroasã îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul zilei, în nordul, centrul și estul țãrii, vor fi unele înnorãri, însã numai izolat vor fi averse slabe, îndeosebi în zona Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului, în Moldova, Dobrogea, precum și în zonele de munte. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentã, se vor situa între 11 grade în depresiuni și 20 de grade, izolat în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã în jurul valorii de -4 grade. Local în depresiunile intramontane, în Subcarpații Getici și izolat în rest, se va produce brumã.

In Bucuresti, vremea va deveni frumoasã, dar va fi rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 5…7 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, pânã în jurul valorii de 2 grade.

output_Ovq7D4 Prognoza-meteo-Romania-21-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply