Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea va deveni în general frumoasã, dar se va menține rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va avea unele înnorãri ziua în nordul, centrul și estul țãrii, unde izolat va ploua slab, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului, în centrul, estul și sud-estul teritoriului, precum și în zona montanã. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentã, se vor situa între 11 grade în depresiuni și 20 de grade, izolat în sudul țãrii. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã în jurul valorii de -5 grade. Local în Transilvania, Moldova și Subcarpații Getici și izolat în rest, se va produce brumã.

Prognoza meteo Bucuresti 21 Aprilie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-21-Aprilie-2016-

 

Joi
Vremea va deveni frumoasã, dar va fi rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 18…20 de grade, iar cea minimã de 6…7 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, pânã în jurul valorii de 2 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-21-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-15
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-21-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-14
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-17
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-17
Radar ANM

Miercuri 
Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply