Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Aprilie 2016

Vineri 22 Aprilie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã și se va menține în general frumoasã. Cerul, variabil în cursul zilei, va prezenta înnorãri temporare seara și noaptea în cea mai mare parte a țãrii, însã doar izolat, în sud-vest, poate ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în estul teritoriului și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 0 grade.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi fațã de intervalul precedent și se va menține în general frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

output_QjblzV Prognoza-meteo-Romania-22-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply