Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Aprilie 2016

Sambata 23 Aprilie 2016, vremea va deveni în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri, temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la munte și în interiorul arcului carpatic și izolat în restul teritoriului. Punctiform, în zona de munte, vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 2…3 grade în estul Transilvaniei, pânã în jurul a 13 grade, în sudul Banatului.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, dar numai trecãtor va fi posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

output_kaEqeC Prognoza-meteo-Romania-23-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply