Prognoza meteo Romania 23 – 24 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Romania-23-Aprilie-2016-ziua

Prognoza meteo Romania 23 – 24 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va deveni în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala în zona de munte și în sud-vest și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor putea fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

Duminică
Vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumãtatea vesticã a țãrii și la munte, unde cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Izolat va cãdea grindinã. Spre sfârșitul nopții, în zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime, în general, între 3 și 9 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 23 – 24 Aprilie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-23-24-Aprilie-2016

Sâmbătă
Cerul va avea innorãri îndeosebi în a doua parte a intervalului și vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Duminică
Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã în jur de 9 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-23-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-17
La Noapte
Prognoza-meteo-Romania-23-Aprilie-2016-noaptea

Temperaturi-maine-dimineata-15

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-24-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-maine-16

Noaptea DuminicaTemperaturi-Luni-dimineata

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-19
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-19

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-3

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply