Prognoza meteo Romania 24 – 25 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Aprilie 2016

Duminica 24 Aprilie 2016, vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumãtatea vesticã a țãrii și la munte, unde cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Izolat va cãdea grindinã. Spre sfârșitul nopții, în zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, iar cele minime, în general, între 3 și 9 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã în jur de 9 grade.

Luni 25 Aprilie 2016, vremea se va menține în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice în majoritatea zonelor țãrii. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile. Izolat, cantitãțile de apã vor fi însemnate și se mențin condiții de grindinã. Vântul va sufla moderat cu unele intensificãri în Oltenia, nordul Moldovei și izolat în Dobrogea și Câmpia de Vest. Temperatura aerului, în scãdere accentuatã în regiunile din jumãtatea nordicã a țãrii, va avea maxime cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 20 grade în Luncã Dunãrii, iar cele minime între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral.

In Bucuresti, instabilitatea atmosfericã se va menține și vor fi averse, posibil descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 7…8 grade.

 

output_px2Q5f Prognoza-meteo-Romania-24-Aprilie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-24-Aprilie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-25-Aprilie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply