Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Temperaturi-astazi-18

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea se va menține în general instabilã, iar îndeosebi în vestul, centrul și nordul țãrii va deveni rece pentru ultima decadã a lunii aprilie. Vor fi înnorãri temporar accentuate și vor fi ploi pe arii relativ extinse în toate regiunile. La munte precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp, ziua cu precãdere în nord și în centru și în zonele montane și submontane, iar noaptea mai ales în sud-est. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, cu viteze mai mari în Oltenia, nordul Moldovei și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în nordul teritoriului, dar și în zona deluroasã din vest și 17 grade în sudul extrem. Minimele termice vor fi cuprinse între 1 grad în Dealurile de Vest, Maramureș și estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de brumã.

Prognoza meteo Bucuresti 25 Aprilie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-25-Aprilie-2016-

Luni
Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua, mai ales noaptea, când se pot cumula 10…15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 7…8 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-25-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-18
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-25-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-16
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-20
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-20
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply