Prognoza meteo Romania 26 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Aprilie 2016

Marti 26 Aprilie 2016, vremea va fi rece pentru aceastã perioadã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei în sudul, estul și centrul țãrii, unde va ploua pe arii relativ extinse. Îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini mai mari va ninge. Pe arii restrânse, cu precãdere în sud-estul teritoriului, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri îndeosebi la munte. Spre sfârșitul intervalului se va forma brumã, local în nord, centru și în zona submontanã și pe spații mai mici în rest.

In Bucuresti, vremea va deveni mult mai rece decât ar fi normal pentru aceastã perioadã, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi în jur de 4 grade, ușor mai scãzutã la periferia orașului. În cursul zilei vor fi înnorãri și temporar va ploua. Noaptea, cerul va deveni variabil și spre dimineațã vor fi condiții de brumã, mai ales în zona preorãșeneascã. Vântul va sufla slab și moderat.

output_FAVFwj Prognoza-meteo-Romania-26-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply